SG Events – Агенция за организиране на събития

Работно време:

9:00 - 18:00

+359 87 7613131
+359 88 3403626

Искаме вашият ден да бъде незабравим и всички ваши желания да бъдат отразени в крайния резултат, заради това екипът на SG Events няма да спре до постигането на тази цел. Знаем колко е важно да персонализираме и да се погрижим за всички детайли. Ние ще се погрижим за всичко, просто се отпуснете и се насладете на изживяването и процеса на планиране. Вашият сватбен ден ще бъде един от най-важните дни в живота ви. Нека ви помогнем да постигнете всичко, което си представяте!

SG Events знае, че сте уникални и затова ви предлага индивидуална услуга, а не пакетна сватба. Независимо дали имате ясна визия за вашата сватба и просто искате да изпълните точните си планове или желаете ние да създадем изцяло нова концепция със свежи идеи, целта на SG Events е вие и вашето семейство и приятели да почувствате, че вашата сватба е цялостен израз на вашия стил и стила на вашата половинка.

Нашият екип предлага изцяло поръчкова услуга за планиране на сватби. От малки, интимни сватби до големи, екстравагантни събития, ние можем да ви помогнем да проектирате и планирате вашите перфектни тържества.

Услуги

Предстои ви събитие? Свържете се с нас!

Нека направим вашите мигове незабравими!